Om Octopus Danmark

 

Om Octopus Denmark

 

 

Octopus Denmark, som er 100% dansk, blev stiftet i år 2000.

Octopus Danmark har således mere end 20 års erfaring i at arbejde med takser i læder indenfor design, produktion, kvalitetskontrol mv.

Alle Octopus produkter er produceret i ruskind eller ægte læder af høj kvalitet. Vi sælger aldrig imiterede læderprodukter.

Hver taske omhyggeligt designet, og vi går aldrig på kompromis med værdier såsom funktionalitet og kvalitet.

Dette kan ses på vores fantastiske Trustpilotscore, som du kan læse her: https://dk.trustpilot.com/review/octopusdenmark.com

 

Octopus Danmark samarbejder med E-mærket, hvilket sikrer, at du som kunde, er køberbeskyttet for op til 10.000 kr., samt at vores onlinebutik og butikkens handelsbetingelser, klagemuligheder, cookiebestemmelser, privatlivspolitik mv. med jævnlig mellemrum bliver gennemgået og godkendt af den juridiske afdeling hos E-mærket.

 

 

Vores Produkter

Det ligger i Octopus Denmarks DNA til enhver tid at sikre, at vores produkter fremhæver de smukke værdier, der kendetegner den skandinaviske designfilosofi.

Harmoniske blandinger af forskellige materialer og farver er med til at sikre smukke og unikke produkter. Vores tasker bæres af den moderne kvinde, der har en interesse og sans for stil og som ønsker at fremvise ekstra kant.

Denne cocktail giver os mulighed for, at tilbyde alsidige tasker i kvalitetsskind til overkommelige priser.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer mv. kan du skrive til os på info@octopusdenmark.com

 

Octopus Denmark står også bag butikken www.bumbags.dk. Her har vi dedikeret butikken til salg af den mest populære taskevariant netop nu, nemlig Bumbags & Bæltetasker 

 

Octopus Denmark ApS - Copenhagen, Denmark - CVR/VAT: 33360568