FAQ (ofte stillede spørgsmål)

FAQ (ofte stillede spørgsmål)

 

Kan jeg bytte eller returnere en taske købt hos www.octopusdenmark.com?

Ja, det kan du, og du behøver ikke at skrive hvorfor. Du skal, senest 14 dage efter modtagelse af varen, give os meddelelse, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen (inkl. navn og ordrenummer) skal sendes til denne e-mail: info@octopusdenmark.com

Husk: Du skal altid informere os omkring fortrydelse. Det vil sige, at du ikke kan fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller lade være med at afhente varen, uden samtidig at give os besked på ovennævnte mailadresse.

Der er længere fortrydelsesret op mod jul. Læs mere herom i handelsbetingelserne her

 

Hvordan returnerer jeg ved fortrydelse?

Læs alt omkring returnering i handelsbetingelsernes afsnit ”Returnering” her

 

Er det sikkert at handle hos Octopus?

Som du kan læse nedenfor, er Octopus Denmark eMærke godkendt. Dette betyder at eMærket har gennemgået og løbende gennemgår alle forhold i onlinebutikken og herved sikrer at enhver gældende lovgivning overholdes (og løbende opdateres), at data behandles i henhold til lovgivningen, at betalinger er sikrede og krypterede, at marketingloven overholdes, at der ikke er abonnements- eller andre typer fælder osv.

 

Hvad er jeres fragtomkostninger?

Der er gratis fragt i Danmark til GLS pakkeshop for køb på 500 kr. og derover. For køb under 500 kr. er fragtomkostningen 42 kr. Ønskes privat- eller firmaleverring tillægges 20 kr. i fragtprisen

Leveringstid i Danmark: 2-3 dage med GLS.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har en reklamation?

Læs afsnittet ”Reklamationsret” i Octopus´ Handelsbetingelser her

 

Hvorfor skal jeg handle hos Octopus Denmark?

Udover at Octopus har fantastiske bumbags / bæltetasker, skulder-, hånd- og crossbodytasker m.m., er der mange gode grunde til at handle hos Octopus:

  1. Octopus har eksisteret siden år 2000 og har herved en omfattende viden om produktion af lædervarer, valg af lædertyper/lynlåse/karabiner/remme, udvendigt og indvendigt design, kvalitetskontrol mv.
  2. Octopus er 100% dansk, har lager og kontor i Danmark og har dansk hjemmeside
  3. Octopus er eMærket godkendt for din sikkerhed
  4. Octopus har en genial flot Trustpilotscore for din tillid. Se Octopus på Trustpilot her
  5. Octopus tilgang til kundeservice sikrer, at hvis der sker fejl eller reklamationer, så vil ingen kunder opleve en følelse af at have haft en dårlig oplevelse
  6. Octopus har ingen fordyrende mellemled, hvilket sikrer, at Octopus kan tilbyde lædervarer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

 

Er alle Octopus tasker produceret i ægte læder?

Ja, alle vores tasker er produceret i ægte læder, dog naturligvis undtaget vores tasker produceret i kanvas/lærred. Octopus sælger ikke tasker i uægte læder, som ofte tillige går under betegnelser som kunstigt læder, læderlook, PU, fake læder, imiteret læder. Disse materialer skal du gå udenom, hvis du ønsker en langtidsholdbar lædertaske med skøn læderduft, som vil udvikle patina over tid og blive smukkere og smukkere.

Men ikke kun er Octopus taskerne produceret af ægte læder, alle tasker er også produceret af læder fra ko. Denne lædertype er kendt for sin styrke, fleksibilitet og lange holdbarhed. Dette betyder, at du ikke finder tasker hos Octopus i f.eks. lamme- eller gedeskind, som er billigere, men også lange mere skrøbelige i skindet

 

Hvilke tasker er de mest populære?

Octopus har mange typer tasker i alle størrelser og i alverdens farver. Men de mest populære tasker er crossbody skuldertasker og bumbags / bæltetasker.

Crossover skuldertasken (eller crossbody skuldertasken, som den også kaldes) er uundværlig for de danske kvinder og er derfor den mest populære taskevariant både hos Octopus, men også i Danmark. At du kan placere tasken over hovedet på modsatte skulder, giver dig hænderne fri til masser af formål: til betalinger i butikken, til cykelturen, til at finde ting i tasken. Samtidig fordeles vægten af taskens indhold til hele kroppen i stedet for den udelukkende belaster den ene skulder. Hos Octopus finder du mere end 150 forskellige crossbody skuldertasker i alle størrelser: fra mobiltelefontasken til den ekstra store weekendtaske. Farverne varierer fra de klassiske sorte tasker til de mange forskellige brune farvenuancer (fra lys beige til mørkebrun) til røde, gule, blå, grønne, orange, rosa og multifarvede tasker.

Se hele kollektionen af crossbody skuldertasker her

Bumbag’en / bæltetasken har gennem de seneste 10 år været lige så populær som crossbodytasken. Bæltetaske / bumbag’en ses overalt i gadebilledet hængende på kvinder og mænd i alle aldre. En bumbag er ofte lidt mindre end skuldertasken og har ofte masser af rum og lommer, så du nemt kan finde og komme til dine ting og sager. Også denne taskevariant er en crossbodytaske, og du kan bære den på mange forskellige måder: på skulderen eller crossover på siden, hoften, maven, bagen eller på ryggen ligesom det passer dig.

Octopus har Danmarks største bumbag kollektion med mere end 100 forskellige varianter fra små bum bags til medium, store og oversized bumbags.  

Se hele Octopus kollektionen af bumbags her

 

Kan man få specielle rabatter og tilbud på jeres tasker?

Ja, Octopus udsender ca. 8 nyhedsbreve på mail om år. Det kan godt betale sig at tilmelde sig vores nyhedsmails, da der sendes specielle tilbud (ofte med store rabatter) til vores mest loyale kunder og fans, som tillige kommer med på udsalget dagen før udsalget officielt starter. Du kan tilmelde dig via nyhedsmail pop-up’en i onlinebutikken, som popper frem en gang i timen.

  

Har Octopus fysiske butikker, prismatch eller prisgaranti?

Nej, Octopus har ingen fysiske butikker. Vi har derfor forsøgt at beskrive vores produkter udførligt med masser af produktbilleder fra alle vinkler, modelbilleder og (ofte) videoer.

Octopus har ikke prisgaranti, hvilket skyldes at ægte Octopus produkter, kun kan købes direkte på www.octopusdenmark.com. Du finder derfor ikke Octopus tasker hos eksterne multibrandforhandlere.